Welkom op het weblog van de regio Kunst van eFiliaaL

Waarom een weblog

Het grote voordeel van een weblog is dat het mogelijk is om snel teksten, afbeeldingen en dergelijke toe te voegen aan een bestaand weblog of een website met weblogmogelijkheden zoals hier bij de regio kunst zonder dat er direct een beheerder aan te pas moet komen. Niet alleen kan het interessant zijn voor de lezers maar het is ook goed voor de vindbaarheid. En dan niet alleen de vindbaarheid van deze website maar ook van de websites waar aan gerefereerd wordt. Voordeel voor alle partijen dus en eigenlijk is het vreemd dat de meeste websites niet standaard van een weblog zijn voorzien.

Op kunstgebied heeft uw regiomanager jarenlang een zeer druk bezocht weblog bijgehouden. Dat is nog te vinden op mainportart.blogspot.nl. Het is de bedoeling het onderhoud van dit weblog weer op te pakken. Maar in plaats van een los weblog gaan we het hier voortaan op dit weblog opnemen.

Alle input is welkom

Dus hebt u iets te vermelden op het gebied van kunst? Stuur een mailtje naar uw regiomanager, Jan Sibie, te bereiken op emailadres jansibie@egulden.org, dan wordt er voor een passende vermelding in dit weblog gezorgd. Stuur ook gerust een foto of andere afbeelding mee.